Min side

 Om oss     

 Kontakt oss     

       
 

I forbindelse med innføring av elhub så har vi for tiden problemer med visning av timesverdier i kundeweb. Vi beklager dette! De som ønsker oversikt over sine timesverdier kan logge direkte inn i elhub og se verdiene der. https://plugin.elhub.no. Man benytter elektronisk ID (Min ID eller bank ID) for å logge inn.

Forsiden

Overføringspriser

Nettvirksomheten
Kundeinformasjon
Det lokale eltilsyn
For installatører
HMS
 
 
Venstre felt
 
Informasjon om Elhub
Hva er elhub?
Elhub er kraftmarkedets nye datahub, et sentralt IT-system, som skal effektivisere kraftmarkedet i Norge. Elhub inneholder opplysninger om ditt anlegg herunder personopplysninger inkludert fødselsnummer og målerverdier samt informasjon om hvilken strømleverandør og netteier du har. Elhub driftes av Statnett på oppdrag fra NVE. Les mer om elhub på NVE sine sider; www.nve.no.
 
Hvem har tilgang til Elhub?

Opplysninger som lagres i Elhub skal ikke deles med andre enn de kunden selv inngår avtale med. Det er således kunden selv som styrer hvem som har tilgang til sine personopplysninger.

Hvordan kan jeg logge inn i Elhub?
Kundenes innloggingsportal kalles Elhub plugin. Man benytter elektronisk ID (Min ID eller bank ID) for å logge inn. Innloggingsportalen finner du på https://plugin.elhub.no

 
Rollag Elektrisitetsverk SA
Løytevegen 3
3626 Rollag
 
Telefon: 32 74 77 50
Telefax: 32 74 77 51
 
Vakttelefon: 908 47 104
Åpningstider:
Man-Fre kl 08.00 - 15.00
 
Org. nr. 957 896 928 MVA